luni, 11 ianuarie 2016

Studio videochat

Era o fata foarte frumoasa, stilata, vesela si spontana, era intr-un cuvant foarte fermecatoare.  Vroia neaparat sa ajunga un model de videochat de succes, sa aiba castiguri bune, sa isi poata permite orice.
Stia sa poarte orice conversatie, mai ales ca stia foarte bine sa vorbeasca limba engleza, ceea ce o avantaja foarte mult. La acest studio de videochat in Bucuresti era necesar sa ai multa seriozitate, sa sti sa te comporti cu celalalt din spatele monitorului, doar aici s-a putut convinge ca a ales jobul bun pentru ea.
Era foarte eleganta, stia sa se machieze foarte frumos, fara sa fie prea stridenta, era frumusetea intruchipata.
Nu prea credea ca va deveni un
model videochat, dar cu ambitia ei a ajuns departe, si chiar nu o interesa daca o va privi lumea cu suspiciune, sau o va barfi pe la colturi, avea o ocupatie incarcata de prejudecati. Isi vazuse visul implinit, avea un loc de munca relaxant, o incita tot ce era nou, si putea avea controlul intregii conversatii cu clientii respectivi. Putea discuta ore in sir despre orice, hobby-uri, muzica si filme, si mai ales despre tot ce era legat de videochat.
Era o activitate banoasa, usoara si sigura. Avea un program foarte flexibil, ii oferea multa libertate si independenta financiara, ceea ce o bucura peste masura.
Lucra intr-o echipa foarte unita, se intelegeau bine cu totii, erau colegii perfecti pentru ea,  mai ales ca ea era o persoana foarte vesela si draguta cu toata lumea, nu aveai cum sa nu o placi.  Era foarte fericita alaturi de colegii ei din echipa, oameni care vor sa isi insenineze ziua comunicand cu persoane vesele, cu zambetul pe buze, pozitive. Totul trebuia ca ea sa isi priveasca jobul ca pe o distractie, sa nu fie niciodata mohorata, sa fie draguta cu cei din jur, si mai ales cu interlocutorul din spatele monitorului.
Laura era o tanara puternica , expresiva, curajoasa, sociabila, ii placea foarte mult sa aduca zambetul pe fata celor ce se aflau langa ea, si sa fie ea  insasi si sa se  bucure de libertatea de a-si trai viata asa cum ii placea.  Abilitatile ei de comunicare, imaginatia si expresivitatea erau suficiente pentru a face performanta ca model de videochat, dar si pentru a-si permite un stil de viata confortabil, in care nicio dorinta personala nu ii ramanea neindeplinita.
Charm Studio este un studio de videochat, profesionist si legal, care iti pune la dispozitie toate mijloacele necesare pentru ca jobul tau sa fie unul eficient.  ''Este  unul dintre cele mai puternice din tara, el este cel mai mare studio din grupul Charm Studio. Videochatul este pur si simplu socializare online, prin intermediul unei camere video. Cu totii am facut videochat cel putin o data. Ei considera ca aproape oricine poate avea un castig considerabil de bani atat timp cat interesul este unul ridicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu