duminică, 25 septembrie 2016

Piese auto

De regula, eu nu prea ma pricep la masini, ce piese auto le trebuie, ce ulei de motor se foloseste, dar cu ajutorul internetului am aflat ce inseamna uleiuri de motor si de unde poti achizitiona. De aici poti procura un ulei de motor: https://www.autohut.ro/ulei-motor-1.
Daca vrei si tu sa iti cumperi piese auto noua trebuie sa sti cateva lucruri . Nu trebuie sa te arunci cu capul inainte, trebuie mai intai sa verifici daca sunt bune pentru masina ta.
Uleiul auto este un fluid care are rolul de a crea o pelicula de izolare intre diversele elemente in miscare din interiorul motorului. Rolul principal al uleiului de motor este de a reduce forta de frecare dintre piesele in miscare ale motorului, creandu-se astfel o pelicula de ulei pe suprafata de contact dintre acestea.  Pe langa acest rol, uleiurile de motor contribuie si la eliminarea caldurii rezultate in timpul arderii si a frecarii, dar și protejeaza suprafetele interne ale motorului impotriva coroziunii produse de apa si de acizii rezultati in urma combustiei. Uleiurile auto se diferentiaza atat prin vascozitate sau SAE (5W30, 5W40, 10W40, 15W40 etc), cat si prin componenta (mineral - 15W40, sintetic - 5W40, semisintetic - 10W40) iar, in general, aceste informatii referitoare la tipul de ulei folosit sunt specificate de producatorii de autovehicule in cartea masinii. Producatorii recomanda schimbul de ulei de motor la 10.000-15.000 km sau la 1 an, in functie de care situatie intervine prima.

"De ce sa cumperi de la Autohut.ro?
· Transport gratuit pentru orice comanda peste 399 lei, indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie
· Pentru orice comanda sub 399 lei transportul este 20 lei indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie· Toate produsele noastre beneficiaza de garantia oferita de producator
· Plata in rate fara dobanda la sediu sau online prin StarBT sau Card Avantaj
· Service auto propriu in Bucuresti
· Poti returna orice produs in pana la 30 zile si primesti garantat banii inapoi
· Consultanta profesionala oferita de personalul Autohut.ro
· Livrare prin curier in 24 de ore sau in aceeasi zi din showroom-ul nostru
· Magazin atestat Trusted.ro
· Datele personale sunt securizate prin Rapid SSL
· Singurul magazin online de piese auto care ofera plata online cu cardul"
ulei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu