miercuri, 20 iulie 2016

Paturi tapitate


Imi doream foarte mult fac cateva modificari in casa. Dar cel mai mult vroiam sa schimb paturile care le aveam cu paturi tapitate. Am gasit pe internet un site cu paturi tapitate de dormitor, ceea ce m-a incantat foarte mult. Imediat am facut comanda la ei pentru paturi tapitate ieftine, si m-a incantat peste masura ca livrarea a fost foarte rapida si paturile tapitate ieftine erau ca in pozele dupa site. De o calitate exceptionala, aceste paturi tapitate de dormitor
erau nemaipomenit de frumoase, tot felul de modele si cu niste culori care iti incantau privirea. Stiam ca facusem o achizie foarte buna pentru casa mea cu aceste paturi tapitate pret, paturi tapitate, paturi tapitate ieftine, paturi tapitate pret,paturi tapitate de dormitor.
Pentru cei interesati as vrea sa ii lamuresc ca acest site este unul dintre cele mai bune cu tot felul de paturi tapitate, canapele de toate modelele.
Patul tapitat este patul al carui material exterior este realizat din piele ecologica, material textil sau piele naturala.
Un pat tapitat poate fi tapitat integral sau tapitat partial (tablia sau lateralele).
Poti alege un pat dormitor tapitat atunci cand doresti ca ambientul sa fie mult mai calduros, cand iti doresti mai mult confortla atingere sau cand iti doresti sa ai o anumita culoare in dormitor si nu ai alta solutie.

In general paturile tapitate sunt pe dimensiuni standard, paturi tapitate 90x200, paturi tapitate 140x200, paturi tapitate 160x200 sau paturi tapitate 180x200.

La Acaju ai insa si posibilitatea sa realizezi paturi tapitate pe dimensiuni atipice, in general pe lungimi mai mari, pentru persoanele foarte inalte.
Aceste paturi le incadram in categoria de paturi tapitate king size.

Paturile tapitate pot fi realizate cu somiera metalica sau fara somiera, intr-o gama diversificata de materiale si culori.
Ai posibilitatea sa alegi din mostrarul de culori ceea ce ti se potriveste.

Personalizeaza-ti dormitorul dupa cum iti doresti, cu patul si mobilierul potrivit ambientului tau.
Serviciile care le ofera sunt: 

''Livrare oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii tale.
Alegerea texturii si a culorii materialelor de acoperire la canapele si coltare, din sute de optiuni.
Deschiderea coletului la livrare, in prezenta curierului.
Retur gratuit imediat daca nu esti pe deplin multumit.
Plata cat mai simplu cu putinta: ramburs la curier, cu cardul pe site, cu cardul de rate fara dobanda, prin banca.
60 de zile GARANTIE DE RETUR, astfel ca daca nu esti pe deplin multumit, ai o multime de timp sa te razgandesti''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu